
Tomatipüree lõhe- ja porgandiga
- köögiviljaga
- kalaga
- uus
Ostke veebis
Koostisosad
Porgand 36%, vesi, kuivatatud tomatipulbrist valmistatud püree 16%, lõhe 8%, tomatipüree, juurpetersell, sibul, maisitärklis, rapsiseemneõli.
Toitumisalane teave 100 g kohta
"Porgand 36%, vesi, kuivatatud tomatipulbrist valmistatud püree 16%, lõhe 8%, tomatipüree, juurpetersell, sibul, maisitärklis (vahajas), rapsiõli."
Kasutamine
Kasutamisvalmis püree. Püree valesti valmistamine, säilitamine võib olla ohtlik lapse tervisele. Ärge kasutage, kui kaas pole korralikult suletud! Parim enne: vt kaanelt. Avatuna hoida külmikus, kasutada ära 48 tunni jooksul. Avamata säilib toatemperatuuril. Enne püree pakkumist konsulteerige arsti/õega.
Otsige ka...
Kas otsite midagi sarnast?