
Tomatipüree lõhe- ja porgandiga
- köögiviljaga
- kalaga
- uus
Koostisosad
Porgand 36%, vesi, kuivatatud tomatipulbrist valmistatud püree 16%, lõhe 8%, tomatipüree, juurpetersell, sibul, maisitärklis, rapsiseemneõli.
Toitumisalane teave 100 g kohta
Energiasisaldus 208 kJ / 50 kcal, rasvad 1,4 g (millest: küllastunud rasvhappeid 0,1 g), süsivesikud 5,9 g (millest: suhkruid 2,9 g), kiudained 1,9 g, valgud 2,4 g, sool 0,08 g, naatrium 33 mg.
Kasutamine
Kasutamisvalmis püree. Püree valesti valmistamine, säilitamine võib olla ohtlik lapse tervisele. Ärge kasutage, kui kaas pole korralikult suletud! Parim enne: vt kaanelt. Avatuna hoida külmikus, kasutada ära 48 tunni jooksul. Avamata säilib toatemperatuuril. Enne püree pakkumist konsulteerige arsti/õega.
Otsige ka...
Kas otsite midagi sarnast?