
Porgandipüree vasikaliha- ja pastaga
- köögiviljaga
- lihaga
- uus
Ostke veebis
Koostisosad
Vesi, porgand 27%, juurpetersell, vasikaliha 8%, maguskartul, maisitärklis, pasta (nisu jahu, kanamuna valge)* 6%, rapsiseemneõli.
Toitumisalane teave 100 g kohta
Vesi, porgand 27%, juurpetersell, vasikaliha 8%, maguskartul, maisitärklis (vahajas), pasta (kõva nisu jahu, kanamuna valge)* 6%, rapsiõli.
Kasutamine
Kasutamisvalmis püree. Püree valesti valmistamine, säilitamine võib olla ohtlik lapse tervisele. Ärge kasutage, kui kaas pole korralikult suletud! Parim enne: vt kaanelt. Avatuna hoida külmikus, kasutada ära 48 tunni jooksul. Avamata säilib toatemperatuuril. Enne püree pakkumist konsulteerige arsti/õega.
Otsige ka...
Kas otsite midagi sarnast?