
Kõrvitsapüree lõhe- ja kabatšokkiga
- köögiviljaga
- kalaga
- uus
Koostisosad
Vesi, muskuskõrvits 28%, suvikõrvits 12%, kartul, lõhe 9%, nisutärklis (gluteenivaba), rapsiseemneõli, maisitärklis, kontsentreeritud sidrunimahl.
Toitumisalane teave 100 g kohta
Vesi, muskuskõrvits 28%, suvikõrvits 12%, kartul, lõhe 9%, nisutärklis (gluteenivaba), rapsiõli, maisitärklis (vahajas), kontsentreeritud sidrunimahl.
Kasutamine
Kasutamisvalmis püree. Püree valesti valmistamine, säilitamine võib olla ohtlik lapse tervisele. Ärge kasutage, kui kaas pole korralikult suletud! Parim enne: vt kaanelt. Avatuna hoida külmikus, kasutada ära 48 tunni jooksul. Avamata säilib toatemperatuuril. Enne püree pakkumist konsulteerige arsti/õega.
Otsige ka...
Kas otsite midagi sarnast?